Beretninger fra vores medlemmer.

Det kan være fra Shows, clinics, dyrskuer eller andre arrangementer.

Bare send en lille beretning om, hvad du laver med din paint til vores mail.

 

 

April 2015

Beretning fra Susanne Vestergaard, som har været til show i Tyskland med sin åring.

 

Hej alle.
Til jer som ikke kender min lille hest, er her så lige en kort beskrivelse.
Tardis (Dots Miss Fairytale)  er min første paint avlet føl. Hun er efter min paint hoppe Dot (Gamblers Littledot) og Aqha hingsten No Doubt im Lazy som begge har Pleasure talent.

Jeg meldte mig til et tysk show i Hüttblek.

Mor og jeg pakkede bilen, læssede Tardis og satte kursen mod nord Tyskland. Modet var højt og vejret var fint, men må ærlig indrømme. at jeg var meget nervøs for hvordan Tardis ville tage det.

Stedet vi kørte til hedder Westernreitzentrum og ligger lidt nord for Hamborg.
Det er et hyggeligt lille sted med flinke mennesker. Der er en hal, en stor udendørs bane og round pen. Der er en del små folde.

Efter Ca 3 timers køretid var vi fremme ved den hyggelige lille rideklub. Tardis stod helt rolig hele turen der ned og gik også stille ud af trailer, men den flotte plastik hest de havde stået i indkørsel var meget farlig.

Vi fik da Tardis i boks, fik sat telt op og noget at spise. Jeg gik en tur rundt med Tardis både i hallen og alt det unden om og så var det sengetid.

Showet startede kl 9  og inden da havde vi pusset og pusset, noget som Tardis ikke helt kunne stå stille til. Må sige det er en udfordring at ordne sådan en ung hest men en dejlig oplevelse.

Vi lagde ud med Showmanship og Tardis gjorde alt efter bedste evne. Næste klasse var Halter. Tardis var den eneste 1 års så det var en lidt hård konkurrence, men hun stod pænt.
Så kom longe line som vi vandt. Hvad jeg er meget glad for.
In hand trail var den sidste klasse for os og det blev afhold udendørs i et fantastisk vejr.
Hun ramte desværre 3 bomme så vi blev Nr 2.

Jeg synes der var en rigtig dejlig dag og super oplevelse. Jeg køre gerne der ned igen og måske med to unge heste næste gang.

Venlig hilsen
Susanne vestergaard og Tardis