Nyt vedr. Danish Paint Horse Championship

02.10.2019  Sidste udkald for billetkøb til fællesspisning. Vi har over 60 tilmeldte og vi glæder os SÅ meget til en hyggelig aften.

Hvis du har glemt at melde dig til skynd dig og send en besked til Dora senest i aften!

 

24.09.2019 Siden med årets føl og unghest, som bliver fundet og præmieret ved Danish Paint Horse Championship er opdateret. Der kommer snart en mail til vores medlemmer, hvor du kan stemme på, hvem der skal være årets føl 2019. Du kan se deltagerne HER

20.09.2019 Husk idag er sidste tilmelding til showet.

Husk også vores fællesspisning med live musik og lodtrækning, det kan du også læse meget mere om i vores begivenhed på Facebook. Danish Paint Horse Championship 2019

 

Vedr. vores føl og ungheste konkurrencer, er der sidste frist for indsendelse af heste d. 23. September. Læs mere om det HER

 

Showbill er ændret en lille smule, da der var lidt forvirring omkring, hvilke klasser, hvor der rides Regular og Solid heste sammen om Mesterskabs titlen. Der er ikke ændret på, hvilke klasser der udbydes.

 

Vi har i bestyrelsen besluttet at flytte Danish Paint Horse Championship til en anden dato fra 2020 og det bliver d. 20.-21. Juni (uge 25).

Der er mange der har ønsket, at Showet ikke skulle ligge så sent på året og derfor prøver vi fra næste år at flytte det.

Vi glæder os dog helt vild til dette års show og er så glade for, at der er så mange der vælger at komme og støtte op om det.

Læs også herunder om vores Lørdag aften arrangement, som bliver helt fantastisk. 

Vi ses snart til Danish Paint Horse Championship 2019 

Saturday Night Fun

Vi håber at se mange af jer til Lørdag Aftens Arrangement i år. Vi har planlagt noget helt specielt for jer og har fået masser af super sponsorer. Mere info om lodtrækning og tilmelding til fællesspisning kommer snarest muligt!

Har du spørgsmål: kontakt Dora

We hope to see many of you at rhe Saturday Night Event this year. We have organized something very special for you amd we got a bunch of great sponsors. More info about the raffle and the ticket sale for the dinner will follow asap!

Any questions: Contact Dora