Nyheder 2015

09.11.2015

Tjek vores kalender for Paint Shows og arrangementer:
http://www.painthorseclub.dk/kalender1

Der er stadig et paint show her i 2015, som har sidste tilmelding d. 20. november og det første show i 2016 er også allerede online.

Så det er bare med at komme ud og deltage med din paint, der er masser af klasser du kan starte, også selvom du eller din hest er nybegyndere.

Husk, at alle shows i DK tæller med i PHCDK´s high point som uddeles hvert år og som der vil komme mere focus på fremover.

09.11.2015

Dagsorden til vores generalforsamling d. 22 november 2015 er sendt ud til alle de medlemmer vi har mail adresser på. Hvis du er medlem og ikke har modtaget den på mail, må du meget gerne skrive til os på mail@painthorseclub.dk

Dagsorden kan også findes på vores hjemmeside:
http://www.painthorseclub.dk/…/ge…/generalforsamling2015.pdf

Vi glæder os til at se rigtig mange af Jer.

23.10.2015

Allerede nu er der fastsat flere datoer for danske paint shows. Kig på kalenderen på vores hjemmeside og sæt kryds allerede nu smile-humørikon

Som det ser ud nu og har gjort de sidste par år ligger alle de danske paint shows i Jylland...
PHCDK vil rigtig gerne støtte op om og hjælpe med at afholde et show på Sjælland, det kunne være en speciel event som de shows Schultz Horses og Blue Hills afholder, evt. sammen med et all breed show. Hvis der er nogen Paint ryttere/ejere på Sjælland der kunne være interesseret så kontakt os endelig smile-humørikon

06.10.2015

Husk vi holder vores Generalforsamling d. 22. november og vi håber at rigtig mange af vores medlemmer kommer.
Vi har mange spændende ting, som vi gerne vil arbejde med næste år, men vi er her for medlemmernes skyld, så det er med at møde op og komme med din mening om, hvad det er PHCDK skal arbejde med i fremtiden.

Håber vi ses :-) 

Hilsen Bestyrelsen.smile-humørikonHilsen Bestyrelsen.

25.03.2015

Ny hjemmeside.

Så er den nye hjemmeside klar til at blive taget i brug.

Vi har i den nye bestyrelse bestemt, at vi skulle have en ny hjemmeside, som er nem for os at bruge, så vi hurtigt kan få opdateret og lagt billeder på af f.eks arrangementer.

Vi opfordrer derfor også alle vores medlemmer til at skrive til os, hvis i har noget, som i gerne vil have på hjemmesiden.

Der var rigtig meget vi skulle have kopieret fra den gamle hjemmeside og det vil løbende blive lagt på denne hjemmeside under arkiv da det jo er PHCDK´s historie.

 

Paint dag d. 9. maj 

Phcdk arrangerer paint dag på Bluehills. Se mere om det på vores Facebook side og der vil også komme mere info her snarrest.

11.01.2015

Bestyrelses møde og møde for alle med interesse i Paint Horses.

Så har vi holdt det første bestyrelses møde i den nye bestyrelse som består af:

Præsident Kirstine Kaanbjerg Jensen

Sekretær Annette Mortensen

Kasserer Fie Sandfeld

og bestyrelses medlemmerne Berit Rasmussen og Jette Dawson.

Vi havde valgt, også at invitere til et møde, der var åben for alle der har interesse i Paint, til at komme og få en kop kaffe og en snak om hvad og hvilke ting der kunne være interessante at arbejde med i PHCDK. Desværre kom der ikke så mange men der kom rigtig mange gode ideer som vi vil arbejde videre med og som der kommer mere info om senere.

På selve bestyrelses mødet blev der besluttet, at vi skal have en ny hjemmeside, som er nemmere at opdatere, så vi i bestyrelsen hurtigere kan få informationer ud til medlemmerne.

DM var også på dagsordenen og det bliver d 8-9 august, stedet er ikke helt fastlagt endnu.