Præsident

Kirstine Kaanbjerg Jensen

Email: painthorseclubdk@gmail.com

Tlf.: 29478333

Jeg har været Præsident for PHCDK siden 2015 og brænder meget for udbredelsen af Paint Horses i Danmark. Jeg synes det er en fantastisk, meget smuk og alsidig hest, som kan bruges til mange forskellige dicipliner.

Jeg fik min første Paint i 2006 og har lige nu 3 Paint, som jeg gerne vil til APHA shows med, når jeg har muligheden for det, men de sidste par år har jeg mest været med til APHA shows her i DK som showsekretær/arrangør, både for PHCDK og private shows.

Sekretær

Berit Horsted Rasmussen

Email: guggehorsted@hotmail.com

Tlf.: 20975574

Jeg hedder Berit Horsted Rasmussen, jeg har siden 1998 haft Paint heste. 

Min mand og jeg har et lille landsted ved Ringsted, hvor vi driver lidt hobbyavl og nyder selskabet med denne skønne race. Vi deltager gerne i shows i både ind og udland og nyder selskabet af de andre entusiastiske Paint ejere.

Jeg været en del af bestyrelsen af flere omgange. Jeg glæder mig til denne ny periode i bestyrelsen og håber vi kan få stablet rigtig mange gode arrangementer på benene.  

Kasserer

Susanne Skaarup Mortensen

Email: susskaarup89@gmail.com

Tlf: 23696060


Jeg hedder Susanne Skaarup Mortensen, jeg har redet siden jeg var 6 år, og for 12 år siden blev jeg introduceret for western. I dag har jeg min egen paint, som jeg selv har avlet. Med hende er det meningen at jeg skal på showbanerne i fremtiden, når hun bliver lidt større. 
Af klasser indenfor western er det især ranch-klasserne og ko-klasserne som interessere mig. 


Jeg er pt studerende, og studerer erhvervsøkonomi på universitetet i Kolding. 
 

Bestyrelses medlem

Dora Gozce

Email: dora.gocze@gmail.com

Tlf.: 91923276

 

Jeg hedder Dora Gocze og jeg kommer fra Ungarn. Jeg har boet i Danmark siden 2012 og jeg arbejder som heste træner i hjertet af Jylland.
 
Jeg brænder for show verdenen og alle de Americanske racer, men Paint Horses har altid haft et specielt sted i mit hjerte. De har et godt temperament, er meget alsidige og smukke, og alle kan finde i glæde ved dem lige meget hvilken form for ridning man er til.
 
Jeg har altid interesseret mig for APHA og PHCDK´s arbejde og jeg er meget glad for at jeg kan arbejde sammen med den nye bestyrelse. Som næstformand for NSBA Scandinavia vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe PHCDK og medlemmerne med at få startet NSBA klasser, hvor Quarter, Solid og Regular Paint kan showe i de samme klasser.
 

Bestyrelses medlem

Vibeke Schou

Email: vibeke.schou@onrobot.com

Tlf.: 24662728

Jeg hedder Vibeke Schou, jeg bor på Sydfyn hvor vi har en mindre hesteejendom.

Jeg har haft med heste at gøre det meste af mit iv. I ungdoms årene var jeg springrytter, mens jeg de senere år mest har været hygge/skovturs rytter. Det var først i 2013 da jeg stiftede kendskab til western sporten jeg virkelig kom i gang med shows, og siden er det gået stærkt.

I 2014 fik jeg min første Paint, i dag har jeg købt en ung Paint hoppe som jeg deltager med på forskellige Clinics, PHCDK shows, lokale shows og dyrskue. Mit store ønske er, at vi en dag bliver så dygtige at vi også kan deltage i APHA shows i udlandet. Paint hesten har virkelig vundet mit hjerte, det er den mest alsidige hest med et fantastisk temperament, og at de findes i et hav af smukke farver og variationer er jo bare endnu en gevinst.

Jeg vil gerne udbrede western sporten, og derfor er jeg også næstformand i Fyns Western Club, hvor jeg er med til at udbrede western ridning og arrangere en masse træning og aktiviteter for medlemmerne.

Det er første gang jeg sidder med i PHCDK bestyrelse, og jeg glæder mig meget til at få mere indsigt i APHA og være med til at skabe rammerne for en masse gode arrangementer.

Suppleanter:

Bettina Halsskov

Freja Olsen