Præsident

Kirstine Kaanbjerg Jensen

Email: painthorseclubdk@gmail.com

Tlf.: 29478333

Jeg har været Præsident for PHCDK siden 2015 og brænder meget for udbredelsen af Paint Horses i Danmark. Jeg synes det er en fantastisk, meget smuk og alsidig hest, som kan bruges til mange forskellige dicipliner.

Jeg fik min første Paint i 2006 og har lige nu 3 Paint, som jeg gerne vil til APHA shows med, når jeg har muligheden for det, men de sidste par år har jeg mest været med til APHA shows her i DK som showsekretær/arrangør, både for PHCDK og private shows.

Sekretær

Berit Horsted Rasmussen

Email: guggehorsted@hotmail.com

Tlf.: 20975574

Jeg hedder Berit Horsted Rasmussen, jeg har siden 1998 haft Paint heste. 

Min mand og jeg har et lille landsted ved Ringsted, hvor vi driver lidt hobbyavl og nyder selskabet med denne skønne race. Vi deltager gerne i shows i både ind og udland og nyder selskabet af de andre entusiastiske Paint ejere.

Jeg været en del af bestyrelsen af flere omgange. Jeg glæder mig til denne ny periode i bestyrelsen og håber vi kan få stablet rigtig mange gode arrangementer på benene.  

Bestyrelses medlem:

Dora Gozce

Email: dora.gocze@gmail.com

Tlf.: 91923276

 

Jeg hedder Dora Gocze og jeg kommer fra Ungarn. Jeg har boet i Danmark siden 2012 og jeg arbejder som heste træner i hjertet af Jylland.
 
Jeg brænder for show verdenen og alle de Americanske racer, men Paint Horses har altid haft et specielt sted i mit hjerte. De har et godt temperament, er meget alsidige og smukke, og alle kan finde i glæde ved dem lige meget hvilken form for ridning man er til.
 
Jeg har altid interesseret mig for APHA og PHCDK´s arbejde og jeg er meget glad for at jeg kan arbejde sammen med den nye bestyrelse. Som næstformand for NSBA Scandinavia vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe PHCDK og medlemmerne med at få startet NSBA klasser, hvor Quarter, Solid og Regular Paint kan showe i de samme klasser.
 

Kasserer:

Kia Kathrine Mai Kolstrup

Email: kia@csmaster.dk

Tlf.: 21477191

 

Bestyrelses medlem:

Susanne Mortensen

Email: haxhoeg@pc.dk

Tlf.: 23696086

Suppleant:

Maybritt Buch

Email: mkbuch@hotmail.com

Tlf.: 25729443

Jeg har en paint jeg selv har avlet, jeg er ved at uddanne både ham og mig, Det er en utrolig lærerig proces.

Jeg brænder for vores forening PHCDK.

Jeg bor på et lille landsted ved Nørre Nebel, med min mand og vores 4 plejebørn.

Vi nyder livet på landet med heste, køer, høns og får.