Formand/ Præsident

Dora Gocze

 

Sekretær

Jeanne Olsen

Jeg bor i Nordsjælland på et lille landsted med min mand og to børn. Jeg har redet westernridning i over 20 år, hvor jeg showet paint og quarter heste, samt avlet på hobbyplan, men er netop ved at opstarte et avlsprogram ved Dreamperformancehorses. Jeg brænder for paint racen, for den er fantastisk på alle måder, og jeg har et stort ønske om at udbrede kendskabet til racen og gøre det endnu mere attraktivt at eje en paint.

Kasserer

Kirstine Jensen

Jeg bor på et landsted ved Grindsted, sammen med min mand og 3 drenge. Jeg har 3 Paints,  som jeg gerne tager til shows med når der er mulihged for det. Jeg har været i PHCDK´s bestyrelse nogen år efterhånden, først som formand og nu som kasserer. Jeg brænder for at være med til at udbrede Paint racen, da jeg synes det er en fantastisk alsidig hest, som kan bruges til mange forskellige dicipliner, både som show og familie/hygge hest.

Bestyrelses medlem

Kirsten Callesen

Jeg bor i vest Jylland med min familie på en lille landejendom, hvor vi har vores dejlige heste. Jeg har været interesserede i western heste og ridning i mange år, både med avl og med deltagelse i shows i Danmark og udlandet. Jeg ønsker brændende at andre må få fornøjelsen af denne dejlige hesterace, som jeg selv og min familie har haft i mange år.

Bestyrelses medlem

Amalie Johansen

 

Suppleant

Birgitte Olsen