Årets føl 2021


Designed For The Girls aka. ‘Archie’

Designed For The Girls aka. ‘Archie’

Avler og Ejer: Dora Gocze & Bryan Gillenwater

Født d.16. Maj 2021

Red Roan Overo hingst

‘Kissin the Girls’ x ‘What a Brilliant Design’

Find mig på Instagram: @archiethepaint

Hej med dig

Jeg hedder Archie (og noget super langt og kompliceret, men jeg lytter mest til Archie…) Min mor og far fortæller mig hvor specielt jeg er på en daglig basis. Det er ikke nok at der er rigtig mange verdensmestre på min fars side af familien, og et par Europamestre på min mors side af familien, min farve er også meget fascinerende! Jeg kommer nemlig til at skifte farve lige om lidt, og jeg bliver helt sikkert pigernes drøm, som mit navn også tyder på! 

Min mor og far er dog mest glad for mig fordi jeg er så nysgerrig og glad for mennesker. Jeg elsker at snakke med alle og jeg vil gerne opleve hele verden. Mine mennesker bruger rigtig meget tid sammen med mig. De fortæller mig at jeg er meget modig. Jeg ved ikke hvad det betyder, men jeg elsker at lege med fitnessbold, bomme (som min mor er specielt begejstret for) jeg nyder at blive vasket i vaskepladsen og jeg giver gerne mine ben for en gang pedikyre. Man må også gerne ligge ved siden af mig på folden, det synes jeg er meget hyggeligt! Dengang jeg var helt lille, blev jeg hurtig træt da jeg skulle gå den lang tur fra fold til stald, og jeg fik ofte min far til at bære mig ind i boksen, men nu er jeg for tung! 

Jeg har det nemt med at charmere alle, også på Instagram, hvor i de første 24 timer fik jeg over 100 følgere, det synes jeg er meget flot! Min mor deler min hverdag og viser folk hvor fantastisk race American Paint Horse er. Jeg håber du vil følge mig, der er mange sjove videoer og billeder af mig. 

Når jeg bliver voksen kan jeg selv få lov til at bestemme hvad jeg vil blive, siger min mor, men der er en god chance til at jeg bliver dygtig til Trail og at jeg vil nyde at være en rigtig familie hest, tage på lange ture og måske prøve noget sjovt som Mountain Trail. Det er første gang at min mor og far har avlet en hest, så jeg må hellere blive rigtig god, så min far kan tage mig med til nogle stævner næste år! Han er nemlig lidt ny i det og jeg skal nok gøre det super nemt for ham! Jeg skal nemlig ikke sælges, jeg skal blive i Danmark og reklamere for Paint racen og opleve mange sjove ting sammen med min familie. Jeg håber vi ses! 

Ps. Jeg bliver glad hvis du stemmer på mig, det kunne ser meget fint ud på CV-et at jeg vandt noget som 3 måneder gammel! 

 

"Trust"

Bay AQHA/APHA Colt 17/4-2021

 

GW Bostons Destene x The Original One (Original Cowboy)

 

"Trust” is a very well build and charming colt. 

He is very handsome and curious, 

he already has a very strong lope, 

and will mature into a great all around horse, 

who can also be shown in performance halter like his mother. 

 

He has a perfect head with loads of personality and character, 

he will be a head turner at shows. 

Dream To Kiss ’Pending’

Ejer / Avler: Jeanne Olsen / Dream Performance Horses

Dream To Kiss ’Pending’

Født: 14. Maj 2021

Kissin The Girls x Sensation To Lope

Spirit er en sød og mild dreng, hvilket gør ham ukompliceret at håndtere og være sammen med. Han er vant til mine to yngre børn, og snorker højtlydt, hvis man nusse ham, mens han sover.
Spirit har 3 utrolig lækre gangarter og er avlet særligt til pleasure og trail. Han er naturlig ’low headed’, og træder fint over små forhindringer. Han er utrolig godt bygget, og så kan han ikke løbe fra sin perfekte farvelade, overo roan.