"Nussa"

Født: 01.03.2022

Ejer og avler: Kirstine Jensen, Nollund Paint & Quarter Horses

Mor: Gamblers Black Zippo

Far: Mr Snowflake Catcher

Nussa er det mest cool føl vi nogensinde har haft. Hun tager alt med ro og gør alting nemt. Hun er virkelig en stjerne. Hun er desuden meget velbygget med et fint og udtryksfuldt lille hoved, hun bliver en fantastisk hest, ligemeget om det er til hygge eller show. 

"Whiskey"

Ejer: Alina Herzlinger
Avler: Dream performance Horses v. Jeanne Olsen
 
Navn: Life Could Be A Dream
Født: 7. Maj 2022
 
Mor: Sensation To Lope
Far: VS Code Blue
 
'Whiskey', som han kaldes i daglig tale, er et utrolig velbygget føl med den flotteste hals og et smukt hoved, og så er han desuden overo red roan. Han er nysgerrig og modig og har 3 utrolig lækre gangarter. Et absolut top pleasure føl, som vi glæder os til at følge i fremtiden med sin ungdomsrytter fra Tyskland. 

"Romeo"

Ejer/ avler: Jørgen Sandholm
Hestens navn: Romeo
Fødselsdag: 15-5-2022
Sire & Dam: Kissin The Girls x Snowys Bambino
God beskrivelse af hesten: Romeo er en rigtig eyecatcher. Han er meget korrekt og har en fantastisk smukt hoved og krop. Man kan ikke gå forbi ham uden at få øje på ham. Han vil blive red roan med et meget mørkt rødt bundfarve. Han er meget elegant og super nysgerrig. Han har 2 store søskende: Snowriginal og The Mini Cooper, alle 3 har super kvaliteter og er 4. generation af vores avlsprogram. Deres venlig og meget stabil sind er deres kendetegn, kombineret med deres meget korrekt bygning og stærke ben og hov. Vi glæder os rigtig meget til fremtiden med Romeo som vil blive en super showhest. 

 
 

"peanut"

Ejer/ avler: Jørgen Sandholm
Hestens navn: Peanut
Fødselsdag: 28-5-2022
Sire & Dam: Peek A Boom x Shes Hot N Blazing


God beskrivelse af hesten: Peanut er en charmerende lille dame med kæmpe personlighed. De fleste dage er hun "Honey Roasted Peanut" og der er også dage hvor hun er en lille "Wasabi Peanut"... Hun ved at hun er specielt, hun har nemlig det sjældent Cremello farve og nogle fantastiske bevægelser. Hun er ikke bang for noget: hun tjekker gerne vand, presenning og andre forhindringer ud og hun er altid den første der hilser med en venlig (og nogle gange utålmodig) vrinske. Vi glæder os til fremtiden med hende både som showhest og som en del af vores avlsprogram senere. 

"Kevin"

Ejer og avler: Berit og Kim Rasmussen

Hestens navn: Kevin

Hestens fødselsdag 19 Juni 2022

Far- Theoriginalone

Mor- RHR Midnight Snack

Kevin er en meget livlig lille hingst. Meget nysgerrig og fræk, og giver den fuld gas med storesøster. Har en klar mening om hvad han gider og ikke gider. En rigtig lille charmetrold.

"April"

Ejer og avler: Berit og Kim Rasmusen

Hestens navn: April

20 april 2022

Far- Theoriginalone

Mor- Vested Lace

April har været en puttegøj lige fra starten. Hun er en enormt selvstændig lille dame og der er ikke noget bedre end at løbe / springe over bomme, hun har fra dag et været sej på en trail bane.

 

"Romeo"

Ejer/Avler: Silje Passer

Hestens Navn: Romeo 
Fødselsdag: 12.4.2022
Sire: The Original One
Dam: Coups Kiowa
 
Beskrivelse af hesten: Romeo er en meget modig imødekommende lille hingst. Han er lærenem og vil rigtig gerne både udforske og lære nye ting, han kan fx allerede gå i tov og får løftet hove og en masse praktiske ting. Alt i alt er han er rigtig sjov og sød lille fyr godt bygget og meget nysgerrige og kærlig.
 

"Akasha"

Ejer: Elizabeth Kjær Rasmussen
Avler: Dream Performance Horses v. Jeanne Olsen
Navn: One Perfect Dream (pending)
Født: 29. marts 2022
Mor: Sallys Perfect Design
Far: The Original One
 
Dejligt hoppeføl med den skønneste personlighed. Der var ingen tvivl om, at hun skulle kaldes 'Akasha', som betyder 'Universet bibliotek', hvor al viden og alle tanker opbevares. Hun er utrolig nærværende, elsker at nusse, og er en lille diva samtidig - en pige der ved, havd hun vil. 
Hun har et utrolig kønt hoved med store smukke øjne, lange ben og dejlige bevægelser i retning mod pleasure.