Årets føl 2019


"Olaf"

Hestens navn: Har endnu ikke fået papirene

Ejer og avler: Annette Nielsen

Født: 7. Marts 2019

Sire: The Original One

Dam: Coups Kiowa

 

"Elsa"

Navn: SNOWRIGINAL

Ejer og avler: Jørgen Sandholm

 

Fødselsdag: 4/2/2019
 
Sire: Original Cowboy
 
Dam: Snowys Bambino
 
Elsa kom til verden den koldeste vinterdag, hun stod i boksen som en overraskelse. Hun er meget social, elsker at snakke med mennesker og er en meget sød og rar hoppe. Vi forventer at hun bliver høj og en rigtig All-Around type, ligesom hendes mor og far.
 

"Joy"

Navn: OH SO BRILLIANT 
 
Ejer og Avler: Jørgen Sandholm
 
Fødselsag: 5/4/2019
 
Sire: Original Cowboy
 
Dam: I am More Brilliant
 
Joy er en virkelig smuk og velbygget hoppe. Hun er en rigtige eye-catcher. Vi forventer at hun bliver til en top stævne hest og vi glæder os til at tage hende med til stævner. Hun var lidt forsigtig da hun blev født, men hun blev hurtigt venner med alle. Hun er meget rolig og kan finde sig i alt. 

Årets unghest 2019


"Jackie"

Navn: COWBOYZ WATCH OUT
  
Ejer: Jørgen Sandholm
 
Avler: David Maisonette
 
Fødselsdag: 15/4/2017
 
Sire: Original Cowboy
 
Dam: Page N Machine
 
Jackie er en høj dame på 163 cm. Hun har en stærk karakter og der er ikke nogen der kan gå forbi hende uden at man siger hej til hende. Hun er meget intelligent og elsker nye udfordringer. Hendes bevægelser og sind er tegn på at hun bliver til en fantastisk ridehest. 
På trods af dårlig vokseværk igennem de sidste    1,5 år kunne vi nå at tage hende med til et par stævner- med stor succes! Hun er altid en fornøjelse at have med i byen, det gør os lykkeligt at have sådan en fantastisk unghest! 
Hun har allerede fået ROM i Open In Hand Trail som 1-års, Guld medalje til Tyske Mesterskaberne, flere Top 5 placeringer til EM og har givet os masser af gode oplevelser.
 

"Colin"

Navn: RADICAL COWBOY

Ejer: Kirstine Jensen

Avler: David Maisonnette

Født: 2/3/2018

Sire: The Original Cowboy

Dam: Radical Invitation

Colin kom til Danmark i februar efter en ugens rejsetid fra Frankrig. Han var ret rå, da han kom hjem, men tog det hele super cool. Jeg var ikke sikker på, at jeg kom til at tage ham med til shows i år, da jeg bare gerne ville lære ham godt at kende og ellers tage det stille og roligt. Men som skrevet er han super cool og vil rigtig gerne lave noget og lære noget nyt, så derfor kom ham med til hans første show allerede maj, hvor han var med i halter. Siden har vi været med til German Paint og Euro Paint og især til Euro Paint, hvor klasserne er delt op i 1 og 2 års gik det rigtig godt og vi fik bl.a. en bronze medalje i Amateur Longe Line.