ÅRETS UNGHEST 2023


Hoffmanns Manuka NZ

Ejer/ avler: Mette Maria Hofmann Bloch
Hestens navn: Hofmanns Manuka NZ
Fødselsdag: 30/04-2022
Far: The original one
Mor: Hawthorns miss Jade
 
Beskrivelse:
Manuka er vores store "lille" dreng på 1 år. Han er det rareste væsen og meget tillidsfuld. Han vil meget gerne os mennesker og han er altid klar til at komme med på tur, eller arbejde på ridebanen.
Manuka er hurtigopfattende og besidder nogle gode gangarter. Han er virkelig en fornøjelse at omgås og arbejde med.
 
Vi har lige haft ham med til hans første stævne, hvilket han klarede over alt forventning.
 
Vi er sikre på at Manuka bliver en rigtig god ride hest, show hest og en aller bedste makker og ven i fremtiden.

Straight Outta Spook

Ejer/Avler: Sari Knudsen
Fødselsdag: 24-04-2021
Far: Show Stop N Spook
Mor: Mega Hot SweetNChili
 
Dre er en klog ung dame, med stor selvtillid og vilje. Hun er utrolig lærenem, men også meget nøje regende og skeptisk over for fremmede mennesker, 
Som ejer skal man gøre sig fortjent til damens loyalitet og samarbejde. 
Dre hviler godt i sig selv en god evne som fremtidens showhest, alt muligt hest og bedste ven. 
 

Hold Your Haystacks aka Thorkild

Ejer/avler: Sarah K. Bach
 
Født: 2/3-21
 
Sire: The Original One
Dam: Unleashed Potential
 
Beskrivelse:
Thorkild er nok hvad man kan betegne som en "rigtig" dreng. Han er et kæmpe nussehoved og hvis man kan få lov at stå med næsen under "mors" arm, så har dagen været god. Thorkild prøver næsten altid det bedste han kan, men sommetider kan det være liiiige svært nok at være i sin egen krop og så må der altså hoppes og danses lidt. Vi besøger mange steder og oplever så mange ting som muligt, og Thorkild tager normalt tingene med ro og nysgerrighed. Mad og godbidder er Thorkilds helt store kærlighed, så hvis man får lov, skal alle spande og poser undersøges.
En dejlig dreng med masser af gåpåmod og et skønt sind. 

Dont Touch My Lady

Ejer : Heidi Brønnum Hansen

Avler: Marie Felon De Vleeschouwer
Født : 13/5-2022
Sire : Wsa No Trespassing
Dam: Wm Ladys Assets 
 
Dont touch my lady, bliver i daglig tale kaldet Hope. Hope er en virkelig sød, og ekstremt venlig og nem 1 års. Hun har en suveræn rolig tilgang til tingene, og har aldrig udvist andet end venlighed og opmærksomhed. Hun lærer hurtigt, og vil helst gerne være med nye steder, hvor hun kan komme til at hilse på mennesker og heste. Hun er en hoppe der helst ikke vil gå glip af alt for meget, og kan hun have en hov med alle steder, så gør hun gerne det. En fin hoppe, som elsker at være centrum for opmærksomhed, og som altid står forrest ved leddet for at få lov til at komme ud og opleve verden og lære nye ting. Hun charmer de fleste, med hendes fantastiske sind, og Bambi øjne. Hun har deltaget i sit første show, som gik over alt forventning.

Cappuccino Wr Cowboy

Født : 9/4- 2021 

Ejer ; Heidi Brønnum Hansen

Avler : Wr Horses 
Sire: Cowboy Wr San Jo 
Dam : Bear D Heart 
 
Cappuccino (der i daglig tale bliver kaldt chino) er en virkelig sød og venlig hoppe. I hendes daglige håndtering er hun altid fuld af gåpåmod, nysgerrig på nye ting, øvelser og omgivelser. Hun er en hoppe der gerne vil behandles med respekt. Når man gør det, har hun et helt fantastisk drive. Hun elsker at lave noget. Hun er ekstremt lærenem, dog har hun også sine egne meninger og holdninger til tingene, hvilket giver hende en helt fantastisk personlighed. Derudover er hun virkelig cool, og viser sig ofte fra sin mest modige side. Hun har deltaget i flere shows med stor succes, og gode placeringer.