Årets unghest 2021


Miss Chic Dream

Navn: Miss Chic Dream (a.k.a. Holly)
Avler: Jeanne Olsen 
Ejere: Diddi Thiemann & Lars Krüger
Fødselsdato: 5.5.2019
Sire: HA Yellow Emperor
Dam: Miss Mega Dream
 
Beskrivelse:
 
Søde, charmerende Holly. Vi købte hende i juli sidste år, og hun vandt med det samme vores hjerter. Hun er så blid og mild, og vi fandt hurtigt ud af, at hun elsker at nusse og blive nusset om, og er utrolig social. Hvis vi kunne, ville vi have hende med inde i huset, så hun kunne slænge sig på sofaen sammen med os andre - det ville hun elske.
Fordi hun er så sød og lærenem, så kunne vi stille op til DM allerede sidste år, hvor hun udmærkede sig i trail in hand og blev reserve champion i Futurityet. Vi har vundet klubmesterskab og stillede op i Sjællandsmesterskaberne i år og fik rigtig fine placeringer. Hun er noget helt specielt, og bestemt den bedste hest, vi overhovedet kunne drømme om.
Hun har reining-blod i årerne, og med hendes temperament og lærevillige sind, så er vores ambition at komme ud og vise hende frem i såvel reining, som trail og showmanship - vi  glæder os meget til at showe hende med rytter på i fremtiden.
 


Allthatglitterisgold

Ejer / avler: Familien Søby

 

Allthatglitterisgold

 

Født 10 juni 2020

 

HA Yellow Emperor X Flites Lady

 

Allthatglitterisgold aka Kida er en yndig og velbygget 1 års AQHA/APHA gold palomino hoppe. 

Hun er meget kærlig og nyder at bruge tid med mennesker, om det er på folden eller på banen. 

Hendes første stævne vil være til Paint DM i halter. Med tiden skal hun rides og showes i reining hvor hun vil være en rigtig eyecatcher. 

 
 
 
 

Zips a freak like me

Ejeren og avler er: Kirsten Callesen

Navnet er: Zips a freak like me
 
Fødselsdato er: 20/7 2020
 
Beskrivelsen:
Olly som han i dagligtale bliver kaldt, er efter Mister Zip og Fullmoons Rosie. Olly er stadig hingst og har et super dejligt temperament, stille, rolig, legesyg og meget social. Han har en fin kort gang og hans farvorit gang er en skøn afbalanceret lope. Vi håber at han bliver en rigtig god all round hest, som vi med tiden kan starte til diverse shows. Vi synes at han er sat rigtig godt sammen og har nogle charmerende pletter. 

AK Imzexyandiknowit

Avler: Freja Balslev Haderslev
Ejer: Mette Jakobsen 
Født: 27-4-2020
Far: The original one
Mor: Gamblers zexy zip
 
Jeg fik lille Jens hjem for 14 dage siden, så vi har endnu ikke prøvet så meget endnu. Tiden vi har haft sammen er gået med de basale øvelser, gå,stå,back, være alene, stå pænt på staldgangen, hygge på folden.han har et super godt sind, og er meget nem i alt omgang. 
Han er ikke en af de hurtigst, hvilke er super godt da jeg skal bruge ham til equitation klasser. Vores fremtid vil byde på en masse stævner både her i dk og i udlandet.,vi skal også på en masse ture ud i det blå. Vi kunne desværre ikke nå med til dette års DM, da han stadig er meget meget grøn iforhold til træningen. Men vi glæder os rigtig meget til næste år.
 

Living White Princess

Ejer / Avler: Jeanne Olsen / Dream Performance Horses

Living White Princess

Født: 7. Juni 2019

Living Large x Sallys Perfect Design

Vido en hele familien øjesten, hun elsker kontrakt med mennesker og er utrolig social. Hun er utroligt smuk, og særligt hendes hoved gør hende ekstra karismatisk. Hun har 3 lækre gangarter, og har en naturligt med sit hoved/hals. Vi glæder os til at hun skal under rytter senere på året.

One original Rose

Ejer/avler: Lone Sjønov

Hestens navn: One original Rose

Hestens fødselsdag: 5. April 2020

Sire: The original one

Dam: Coups red rose 

 

One original rose aka “Chloe” er en chestnut overo hoppe med et super temperament og et smukt ydre. Hun er nysgerrig på verden, selvstændig og meget lærenem. 

 

Hendes første show vil være German Paint 2021 og dernæst DM 2021. Hun er beriget med nogle fine stabile gangarter, som gør hende til den perfekte kommende ridehest/showhest.

Bountys Poco Pie

Ejer/avler: Christine Roe
Navn: Bountys Poco Pie - Bailey
Født: 2 maj 2019
Bigfoots Bounty og Poco Chavez
Bailey er en fantastisk ung hest. Hun er energisk og glad. Altid positiv og imødekommende når det er træningstid. Hun er sadelvant og skal snart ryttertilvænnes. Hun er en hoppe med attitude og en del energi der skal brændes af! Desuden er hun en langbenet madamme som allerede måler 150 i stangmål trods hendes unge alder. 
Baileys fremtidige mål er at komme ud og gå shows og konkurrencer. Bailey og jeg har et unikt bånd. Vi har været tætte siden jeg bistod jordmoder under en hård foling og hver dag ligesiden har delt hverdag med hende. Hun er som en klassisk paint utrolig klog og samtidig helt sin egen!